Däckverkstad räddade dagen i Uppsala

När punkteringen är ett faktum och tiden är knapp behövs hjälp. Då är det lyxigt att kunna rulla in på en däckverkstad i Uppsala och få nytt däck på ett kick.

Lena var ute i god tid. Hon skulle på en arbetsintervju och morgonens harmoniska lugn var planerat. Nu skulle hon åka in till Uppsala, parkera och gå mot advokatbyrån. Utanför fanns ett litet mysigt fik som hon tänkte ta en fika på medan hon väntade på att det var dags att gå in.

Hon satte på sig jackan och haffade bilnycklarna som låg på köksbordet. Allt var perfekt, till och med solen lyste. Det var när hon slängde en blick på bakhjulet som hon såg att hjulet inte var runt. Hon hade fått punktering. Efter att ha sökt på nätet styrde hon mot en däckverkstad i närheten.

Däckverkstad räddade intervjun

Hon hade fått sån panik att hon inte tagit sig tid att ringa innan, men lyckligtvis hade denna däckverkstad utanför Uppsala tid att hjälpa henne. De rekommenderade ett däck som hon accepterade och sedan gick det fort. Hon hann bara spela sitt favoritspel på mobilen en kort stund innan de kom och sa att bilen var klar.

Hon tackade och sedan var hon på väg. Lena slängde en blick på klockan i bilen och insåg att hon nog inte skulle hinna fika. Trots det hade hon lite tid till godo och visste att hon skulle hinna. Allt tack vare den fantastiska personalen på däckverkstaden. Utan dem kunde hon missat sin intervju. Besök denna däckverkstad för att få ordning på din bil: www.däckverkstaduppsala.se

9 Aug 2022