Förläng badsäsongen med poolvärmepump i Uppsala

Har man köpt pool till huset vill man ha en lång och härlig badsäsong. Med hjälp av poolvärmepump i Uppsala blir badsäsongen lång, varm och helt underbar.

Uppsalas badsäsong brukar för en del börja redan i april. Oftast är det studenter som mer eller mindre ofrivilligt tar ett dopp i Fyrisån på Valborg. Jens skrattade för sig själv, han hade själv varit nära att trilla i på forsränningen men klarat sig.

Idag skulle han inte komma på tanken att bada utomhus sista april, ens för en stor summa pengar. Han var inte den som gillade att vinterbada heller. Det skulle vara gott och varmt så man kunde vara i länge, var hans melodi. Förra året hade han och frugan gjort slag i saken och fixat en pool i trädgården.

Poolvärmepump för härliga dagar i poolen

De hade funderat i några år och nu var barnen stora och kunde simma, så det kändes bra. De tyckte att en värmepump inte hade behövts, sommarsolen värmde ju så bra. Tyvärr bjöd förra årets sommar inte på någon direkt sommarvärme. Resultatet blev att poolen inte hade blivit så varm som de önskat.

I år skulle de med hjälp av en poolvärmepump i Uppsala slå temperaturen i både sjöar och hav. Semestern i år var, förutom några mindre utflykter, planerad till att vara hemma och njuta av poolen och sommaren. De hade redan planerat in poolpartyn för både barn och vuxna. Detta skulle bli den bästa sommaren på länge, med varma bad i poolen tack vare värmepumpen.

1 Jun 2022