Hundfoder passar hundens smakpalett

Hundfoder är tillverkat med hundars smaklökar i fokus. Så du ska inte bli ledsen om vovven ratar din lyxmat till förmån för helt vanligt torrt hundfoder.

Vissa hundar är otroligt kräsna. Det spelar ingen roll vilka läckerheter du lägger upp på tallriken åt dem, allt hunden vill ha är vanligt enkelt hundfoder. Typiskt. Och du som ville skämma bort din hund med gåslevern och prinskorvarna som blev över från er senaste festbuffé.

Det är allt lite bortskämt, att tacka nej till så fin människomat. Men glöm inte att hunden är en hund. Hundfodret är framtaget för att falla hundar i smaken, så det är inte så konstigt att många hundar föredrar det framför rätter som människor annars tycker är smaskens. Ge bara hunden vad hunden vill ha, så blir alla glada.

Hundfoder är som gjort för hundar

Fördelarna med att hunden vill ha hundfoder och inte gåslever, kommer du säkert se nästa gång du ska köpa hundfoder. I alla fall om du väljer att handla på någon av de stora kedjorna, som i och med sina stora försäljningsvolymer har möjlighet att pressa sina priser så lågt att man knappt tror att det är sant.

Det är helt enkelt rejält mycket billigare med hundfoder än gåslever. Och det är väl tur, med tanke på de stora volymer mat en hund tuggar i sig varje år. Skulle du ge kalasfin lyxmat till vovven varje måltid blir du snabbt ruinerad. Hur fint det än känns att försöka skämma bort sin älskade lilla Fido.

18 Aug 2022