Inreda med glas? Glasklart!

Att fler och fler människor börjat intressera sig för inredning är något som kommer av några orsaker. Dels så är det billigare idag än vad fallet var för några år sedan. Kort sagt – vill du renovera, bygga till eller bygga nytt så finns det frikostiga rot-avdraget tillgängligt och där du genom detta kan anlita en professionell yrkesman och dar av 30% av den totala arbetskostnaden för denna.

Nummer två; det finns fler möjligheter idag och detta baserar vi på den rena inspiration som finns tillgänglig på ett annat sätt i dagsläget. Är man i behov av en interiör förändring så behöver man inte leta länge för att hitta en stil som passar sig och sitt boende, allt man behöver göra är att slå på sin tv, köpa en tidning eller sätta sig framför sin dator – inspiration finns att hämta överallt och det här har förvandlat inredning till en trend.

Som en tredje förklaring kan vi nämna att det finns fler möjligheter sett till material och fler spännande lösningar att ta del av. För att förklara det sistnämnda och samtidigt visa på en spännande inredningstrend – vi slår två flugor i en smäll – så kan vi nämna materialet glas i vårt exempel.

Vi kan säga att du äger ett hus i Uppsala och där du vill förändra din interiör, öppna upp och få ett mer inbjudande hem. Att vi säger glas i detta är ingen slump då detta material äntligen går att använda i husets alla rum. Detta som avskiljare mellan två rum – något som även fungerar i ett isolerande syfte – som duschvägg eller varför inte som stänkskydd i köket?

Anlita ett glasmästeri med rot-avdraget

Den gemensamma nämnaren och nyckelordet då det kommer till att använda glas inom inredning? Professionella yrkesmän och ett glasmästeri. Kort sagt; du kan gärna använda glas – men du bör kontakta ett glasmästeri i Uppsala för att få maximal effekt av materialet i fråga; oavsett var det ska användas.

Om det sedan handlar om att figurtillverka ett räcke till trappan, om att sätta ett skräddarsytt säkerhetsglas i duschen eller om att ersätta en dörr med en tjockare- och tåligare glaslösning spelar ingen roll. Det finns lösningar för alla typer av områden och naturligtvis så kan du även inkludera ditt rot-avdrag för kostnaden för det glasmästeri i Uppsala du anlitar.

Det vill säga; du drar – som vi nämnde ovan - av 30 % av den totala arbetskostnaden för jobbet som detta glasmäseri lägger ner. Så prisvärt och enkelt är det att få ett spännande hem i dagsläget.

25 Oct 2016