Mäklare i Uppsala en bra ciceron

En mäklare ska först och främst, när det kommer till att sälja fastigheter, se till köparens boendeönskemål. Har mäklare i Uppsala kunskaper om omgivningarna är det en stor bonus.

Filip hade fått jobb i Stockholm men ville inte bo i stan. Däremot hade han spenderat en del tid i Uppsala under sin uppväxt. Där trivdes han väldigt bra. Sonen i familjen, Simon, gick på högstadiet och det kändes som en naturlig tid att flytta när han klarat grundskolan. Dessutom hade Uppsala så mycket att erbjuda i studieväg.

Så hela familjen åkte för att besöka en mäklarfirma i Uppsala. Huset de skulle titta på var rena drömmen och endast större fel skulle hindra dem från att köpa det.

Uppsalamäklare levererade

För Simons skull hade de bestämt sig för att göra en heldag av husvisningen. Föräldrarna ville att han skulle känna lika mycket glädje inför flytten som de.

Mäklaren var trevlig och ett naturligt samtal kom igång direkt. Hon pratade lika mycket med Simon som med de vuxna. När hon fick veta att han spelade bandy sken hon upp. Hon hade en son som spelade. Visste Simon att Uppsala var känt för sin bandy? Där fanns flera framgångsrika lag.

Plötsligt blev sonen intresserad och frågade tusen frågor om bandyn. Trodde hon att han kunde få spela i Uppsala. Hon svarade att det var hon säker på. Han fortsatte med frågor om hennes son och bandyn.

Filip och Sara log mot varandra medan de tyst betraktade omgivningarna ackompanjerat av sonens pladder.

1 Mar 2022